Pàgines

dilluns, 15 de setembre del 2014

saquet per l'entrepà

bag for sandwich · saquet per l'entrepà

Fa temps que he anat provant diferents sistemes per embolicar el berenar o l'esmorzar de l'escola,...molts. Volia trobar una solució neta, àgil, ecològica, bonica i fàcil d'embolicar i desembolicar pels nens.

Lligant conceptes diferents de bolsets, bosses, materials que utilitzem a diari, robes plastificades i aptes per menjar,...i algunes tècniques noves que no tenia costum d'utilitzar, com els "bias tape", he donat amb la solució.

Te totes les "SÚPER", súper pràctica, súper econòmica, súper xula i súper neta. I per fi puc dir que ja ho he trobat,...ji ji ji!!! :-)

super snack in the parc · súper berenar al parc

De seguida varem veure que agradava i als nens els resultava molt còmode, tant!!! que també ho fem servir molt a casa per dur grana o bastonets de pa, o qualsevol mos a la platja, a muntanya, a extraescolars,...vaja, tant pràctic com un túper però no t'ocupa tant de lloc, ni t'omple mitja bossa i no es perd.

L'estiu ha donat per molt i vaig fer a joc una bossa i un cistellet de tela, seguint el tutorial de la bosseta, que és molt ràpida de fer i queda moníssima de la Jeni Baker . I el cistellet,  porta bastanta més feina, però es divertit de fer, n'he seguit el tutorial de la Ayumills .

complete set · conjunt complert


Bona entrada a l'escola a TOTS!!!
.