Pàgines

divendres, 24 de juliol del 2015

London bag


La London bag s'ha convertit amb la meva imprescindible, la vaig estrenar a London i ara la duc a tot arreu,...hem vaig cosir aquesta bossa per una escapada molt especial a London. Vaig seguir al peu de la lletra i amb moltíssima atenció les instruccions de la Lotta Jansdotter al seu llibre simple sewing. Una autora que admiro i de la que he aprés molt.

A demés ho vaig lligar amb un porta de tot o "moneder" a joc, seguint alguna pauta d'un altre llibre del que he aprés molt zakka style . Era important que hi encavís toooot el munt de passaports, papers, tiquets, chequings,...tot a mà per poder estar pels nens i aquell fantàstic entorn.



La bossa no podia haver anat millor, pràctica, útil, flexible i ideal per viatjar amb nens,...London no és una city fàcil pels nens, gens, és trepidant, intensa, innacavable i infinita,....ufff!!! una passada i molt inspiradora,...m'he endut un munt de detalls dins el meu caparró que van bullint i aniré paint,...

Us mostro alguns detalls, perquè hi feu una volta!!!


Poder heu notat que feia temps que no publicava, ... he estat de mudança i en plè segle vint-i-u tenim dificultats per contractar el servei d'internet,...per tant entre caixa i caixa no puc fer gaire més que anar cosint,...entre mans tinc nous projecte que us aniré mostrant, fins aviat :-)

disfruteu de l'estiu!